Om oss

 

Galleri Seilet drives av organisasjonen Kunst i Skolen. Vi selger samtidsgrafikk i kommisjon, men også unik grafikk fra 1950-tallet og frem til i dag, som har vært en del av våre vandreutstillinger. Kunst i Skolen er en medlemsorganisasjon som jobber for å styrke de visuelle kunstfagenes rolle i opplæringen, i barnehage, grunnskole og videregående skole, og universitet og høgskole.

Galleri Seilet er nettgalleri og vi har også galleri i lokalene til SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen, på Grünerløkka i Oslo. Du kan gjøre private kunstkjøp, kjøpe gavekort eller be om råd i forhold til kunstinnkjøp og utsmykning. Du kan kjøpe ferdig innrammet grafikk, eller velge å ramme den inn selv. Skoler kjøper grafikk til utsmykning her hos oss, blant annet gjennom en gavekortordning.

Medlemmer av Kunst i Skolen får 10% avslag på kunstverkets ordinære pris. 
Bli medlem og motta rabattkode her: https://www.kunstiskolen.no/bli-medlem
Er du allerede medlem, men har ikke rabattkode? Kontakt oss så sender vi koden på mail.

Lov om kunstavgift, BKH, pålegger alle som omsetter originaleksemplarer av kunstverk som malerier, kollasjer, tegninger, stikk, trykk, litografier, skulpturer, billedtepper, keramikk, glasskunst og fotografiske verk å innkreve og betale en avgift på 5 % i tillegg til salgssummen, dersom denne er over NOK 2000,-.
Avgiften tillegges salgssummen etter kjøp, og regnes ut i forhold til ordinærpris/medlemspris.

Vi har god avtale med rammemaker dersom du ønsker å ramme inn kunstverket. Grafiske trykk uten ramme kan fint sendes, slik at du får det levert der du ønsker.

Åpningstider i Galleri Seilet: Tirsdag - fredag 11.00 -16.00 og etter avtale. Adresse: Fossveien 24, 0551 Oslo.
Se liste over alle kunstnere vi har i kommisjon på www.kunstiskolen.no 

Velkommen innom!